Reisleider

Nel van Nieuwkoop

Kenmerken
Aan de andere kant van de Middellandse Zee

Tunesië is een aantrekkelijke reisbestemming aan de zuidzijde van de Middellandse Zee. Het klimaat en de kust zijn daar natuurlijk deels verantwoordelijk voor, maar je vindt hier ook mooie natuurgebieden en omvangrijke cultuurhistorische schatten.

Het is een prachtig en gevarieerd land met groene bergketens, schitterende kusten, verlaten stranden en eenzame woestijnen, kleurrijke vissersstadjes, verstilde herdersdorpen en een bruisende hoofdstad met monumentale gebouwen en charmante steegjes. Eeuwenoude medina’s waar de handelaren al eeuwenlang de oren van je hoofd schreeuwen en de theehuizen al even lang vol zitten met oude mannen. Ze willen je allemaal een kopje mee laten drinken. Zoutpannen, oases en zandduinen in de Sahara, waar we kunnen kamperen, hiken en kameelrijden. Tel daarbij op het zonnige Middellandse Zee klimaat en alle ingrediënten voor een aangename reis zijn aanwezig!

We vliegen retour op Tunesië.
De reissom is inclusief autohuur (excl. brandstof en afkoop E.R.). De bijkomende kosten zijn o.a. bedoeld voor maaltijden, evt. overige vervoerskosten (tol) en evt. campingovernachtingen.

€1090,- €949,- * Bijkomende kosten €250,- * Bij boeking voor 01-10-2024
Reiscode
24-TUK-309
Vertrek
23-12-2024
Reisduur
10 dagen
Bestemming
Tunesië
Reisleider
Nel van Nieuwkoop
Ik meld me aan!