menu

Reisaanbod 2018

12-daagse jeugdreis naar de Provence, Corsica en Rome

Reiscode:18-CORS-125_CH

Vertrek:13 juli 2018

Reissom:€860  €550*

Aanbetaling:€550

Restant:€0

Bijkomende kosten:€0

 
Vroegboek prijs
* Vroegboekprijs
Bij boeking vóór 1 juli 2018: €550
Aanmelden
kaart
Reisleider(s)

Nog nooit gekampeerd? Hier vind je onze tips.

 

En doe voorzichtig!

 

 

 

Foto's

Nog (1) plaats voor een deelnemer die wil chauffeuren. Minimum leeftijd: 21 jaar, minstens 1 jaar rijbewijs (bij voorkeur min. 2 jaar) en rijervaring in het buitenland.
Chauffeurskorting is in de reissom verwerkt.

Corsica, een bergachtig eiland gelegen in de Middellandse Zee, hoort bij Frankrijk, maar de bewoners van het eiland voelen zich toch vooral Corsicaan. Corsica is schitterend en veel ruiger dan het zuidelijker gelegen eiland Sardinië.


Maar we beginnen de reis niet op Corsica, want we rijden vanuit Nederland naar de Provence. Frankrijk is natuurlijk niet voor niets een populair vakantieland. Middeleeuwse stadjes, kastelen, bergachtige streken en heuvellandschap met wijngaarden en, niet te vergeten, het zonnige klimaat. Genoeg te doen om ons hier prima te vermaken!

Vervolgens varen we over naar Corsica. We maken hier diverse wandeltochten door de bergen en bezoeken Bonifacio: het stadje op Corsica dat al eeuwen op een rotsrand boven de zee balanceert. Verder gaan we naar Cap Corse, het puntje bovenaan het eiland. Dit 'puntje' is een schiereiland van zo'n 40 kilometer lang, omzoomd met witte stranden en een azuurblauwe zee en schitterende kuststadjes. 


Tussendoor nemen we vanaf een leuk strandje een duik in de glasheldere zee en we overnachten op datzelfde strand. Als klap op de vuurpijl sluiten we de reis af met een bezoek aan Rome. De legendarische stad aan de Tiber die je echt een keer bezocht moet hebben. Oké, je zult niet de enige zijn die dat plan opgevat heeft, maar het Colosseum bijvoorbeeld is het wel waard om een poosje voor in de rij te staan. We varen over van Corsica naar de Toscaanse kust.

Dit is dus all in-reis. Dus ook de ferries naar Corsica en terug naar het vasteland zijn bij de reissom inbegrepen.

Je vliegt terug vanuit Rome.

Terug naar het reisoverzicht