menu

Reisaanbod 2018

22 dagen Vuurland, Patagonië en Zuid-Chili (incl. binnenlandse vluchten)

Reiscode:18-CHIA-40

Vertrek:23 maart 2018

Reissom:€2599

Aanbetaling:€2599

Restant:€0

Bijkomende kosten:€500

 

Patagonië, de Zuidelijke Andes en Vuurland: groots ongerept natuurschoon. Er zijn niet meer zoveel plaatsen op de wereld waar je zulke uitgestrekte gebieden kunt vinden die nog zo onaangetast zijn. Hier en daar een klein kleurig dorp tegen de flanken geplakt van de Cordilleras de los Andes of verloren in de eindeloosheid van de pampa.

De pampa van Argentinië met z’n gele vlakten en blauwe meren en bijzondere dieren. En niet te vergeten: de cowboys die er hun vee drijven.

 

Op een ander moment van de reis genieten we van de vissersbootjes die laveren door de Chileense fjorden of dobberen op de zuidelijke oceaan. Of neem de robben en pinguins op de rotskusten, de talloze vogelsoorten en spectaculaire walvissafaries. Of Torre del Paine een wereldberoemd berglandschap, witgetopte vulkanen die spiegelen in strakblauwe meren, cowboys die galopperend vee bijeendrijven...

Een reis met bijzonder spectaculaire natuur. Bij menige wereldreiziger staat zuidelijk Latijns Amerika in de top drie van mooiste gebieden op aarde.
Kortom: een ruige onvergetelijke kampeerreis in wel heel erg vrije natuur met af en toe een bezoekje aan een leuk dorpje en voor de afwisseling een dagje Buenos Aires, een schitterende wereldstad aan de monding van de enorme Rio de la Plata. Als dit en meer je aanspreekt  dan is dit de juiste reis!

 

Bij de reissom inbegrepen:

De intercontinentale retourvluchten naar Buenos Aires.

De binnenlandse vluchten van Buenos Aires naar (zuidelijk) Patagonië, vice versa.

De autohuur in Zuid-Chili en in Zuid-Argentinië (excl. brandstof en afkoop E.R.).

 

Niet inbegrepen:

Verder bestaan de bijkomende kosten uit gebruikelijke zaken als maaltijden, evt. overnachtingskosten, excursies en openbaar vervoer en evt. tol (zie voorwaarden).

Terug naar het reisoverzicht