menu

Reisaanbod 2018

9-daagse vliegreis naar Marokko

Reiscode:18-OKK-33

Vertrek:1 maart 2018

Reissom:€799

Aanbetaling:€799

Restant:€0

Bijkomende kosten:€200

 
kaart
Reisleider(s)

Ontdek Marokko met Avanta

 

Een fotoimpressie van Marokko

Foto's

Nog (1) plaats. Marokko is een land waar we erg graag komen. En dat is uiteraard niet voor niets. Het is een heerlijk land om rond te reizen vanwege de veelzijdigheid in het landschap, de vriendelijke bevolking en de exotische cultuur.

Het is ook een land met voor elk wat wils. En daarom hoor je nooit een teleurgestelde reiziger uit dit land terugkomen of je moest alleen voor de zon gaan. Want ook al is februari hier een zonnige maand - ook in Marokko regent en sneeuwt het wel eens. Maar voor zon-, zee-, strandtoerisme moet je sowieso niet bij Avanta zijn.


Marokko is voor ons goed beschouwd het dichtstbijzijnde exotische land. Op slechts enkele uren vliegen ligt dit land van besneeuwde bergen, groene valleien, snelstromende rivieren, oeroude én supermoderne steden, middeleeuws aandoende dorpen, gortdroge woestijnen, Atlantische en Middellandse zeekusten en prachtige bossen. Maar ook schrale steppen waar herders met hun kudden ronddwalen, eindeloze ongerepte gebieden waar je overal kunt kamperen en een verrassend vriendelijke gastvrije bevolking.

We gaan van al de genoemde aspecten van dit veelzijdige land iets zien. Reizen door de Atlas en de Sahara, langs de Atlantische Oceaan en ...struinen door een stad als Marrakech. Als je ’s ochtends in deze stad wakker wordt is dat niet omdat je wekker gaat, maar omdat de imam oproept tot gebed. En wanneer je even later door de smalle straatjes van de souk loopt, wordt je aandacht getrokken naar alle kleurige koopwaar, heerlijke Marokkaanse hapjes, de geuren van zakken vol kruiden en de dynamiek in de leerlooierij.

Kortom, wanneer je na afloop terugkijkt op deze reis, kun je je bijna niet voorstellen dat je al die indrukken in slechts een ruime week hebt opgedaan.


We vliegen retour op Marokko.

De reissom is inclusief autohuur (excl. brandstof en afkoop E.R.). De bijkomende kosten zijn o.a. bedoeld voor maaltijden, evt. overige vervoerskosten (tol) en evt. campingovernachtingen.

Terug naar het reisoverzicht