menu

Reisaanbod 2018

9-daagse wintersportreis naar Oostenrijk

Reiscode:18-OW-27

Vertrek:23 februari 2018

Reissom:€625

Aanbetaling:€625

Restant:€0

Bijkomende kosten:€250

 
kaart
Reisleider(s)

Foto's

Deze reis is volgeboekt. Zoals elk jaar gaan we in de voorjaarsvakantie gezellig wintersporten in Oostenrijk! Tijdens deze week gaan we  naar skigebied Schladming-Dachstein (Ski Amadé); een skigebied verspreid over meerdere bergen en bijna 200 kilometer aan piste. Er zijn hier mogelijkheden voor zowel beginnende als ervaren wintersporters. Ook voor niet-skiërs en -snowboarders is er van alles te doen, zoals rodelen (direct vanaf ons huis), langlaufen (350km aan loipes waarvan een deel verlicht) of met de lift naar boven en in de zon genieten van het grootse uitzicht. Maar de meesten zullen uiteraard de pistes zelf onveilig gaan maken...


's Avonds maken we het natuurlijk erg gezellig in ons onderkomen. We verblijven in een grote berghut in het plaatsje Mandling. Het huis zelf is vrijstaand en bevindt zich net buiten het dorp. Dus: uitgebreide ski-mogelijkheden in de buurt, maar een verblijf buiten de geijkte toeristische plaatsen!

Het geschatte bedrag aan bijkomende kosten is bedoeld voor je skipas. Kosten kunnen variëren per skigebied en per periode. Wanneer je niet beschikt over een ski-uitrusting is die in het wintersportgebied te huur.

We vertrekken vrijdagavond 23 februari.

Terug naar het reisoverzicht