menu

Reisaanbod 2018

9-daagse wintersportreis naar Oostenrijk

Reiscode:18-WOM-37

Vertrek:16 maart 2018

Reissom:€499

Aanbetaling:€499

Restant:€0

Bijkomende kosten:€225

 
kaart
Reisleider(s)

Foto's

Nog één plaats op deze reis. Zoals elk jaar gaan we ook in maart gezellig wintersporten in Oostenrijk! We gaan naar een goed en sneeuwzeker gebied met veel mogelijkheden voor zowel beginnende als ervaren wintersporters. Ook voor niet-skiërs en -snowboarders is er van alles te doen, zoals sneeuwschoenwandelen, of met de lift naar boven en in de zon genieten van het grootse uitzicht. Maar de meesten zullen natuurlijk de pistes zelf onveilig gaan maken...

's Avonds maken we het natuurlijk erg gezellig in ons onderkomen. We verblijven - onder voorbehoud - in het dorpje Piesendorf, in de buurt van Kaprun en Zell am See. We bevinden ons dan in een uitgestrekt en sneeuwzeker gebied. Het huis zelf is vrijstaand en bevindt zich niet in de drukte van een grote wintersportplaats. Dus: uitgebreide ski-mogelijkheden in de buurt, maar een verblijf buiten de geijkte toeristische plaatsen!

Het geschatte bedrag aan bijkomende kosten is bedoeld voor je skipas. Kosten kunnen variëren per skigebied en per periode. Wanneer je niet beschikt over een ski-uitrusting is die in het wintersportgebied te huur.

We vertrekken vrijdagavond 16 maart 2018.

Terug naar het reisoverzicht