menu

Reisleiders

Adrie Goedbloed

Woonplaats: Serooskerke (Walcheren)   Beroep: Docent Aardrijkskunde/ondernemer   Hobby 's: Reizen, lezen, mountainbiken, buitenleven (klussen) op ons boerderijtje   Ervaring in: 80 landen   Waarom Avanta? Bij Avanta is het onmogelijk om in een sleur terecht te komen. De reizen zijn erg spannend en avontuurlijk. We komen vrijwel altijd op een..

Lees verder...

Jan Troost

Woonplaats: Hendrik Ido Ambacht   Beroep: adjunct-directeur van een middelbare school en van origine aardijkskundedocent, het vak dat onmisbaar is om een goede reis te kunnen maken.   Hobby's: dat is toch niet zo moeilijk als je al zo'n 20 jaar reisleider bent: reizen!   Ervaring in: 98 landen én 7 continenten. Zeer recent het laatste contin..

Lees verder...

Daan de Voogd

Woonplaats: Middelburg Werk: als mede-vennoot werkzaam bij Avanta. Dus veel regelen, uitzoeken en plannen van de reizen en alles wat ermee samenhangtHobby's: Reizen, Avanta en bordspellen spelen (van het laatste komt het helaas te weinig, vanwege o.a. het eerste) Ervaring in: merendeel van Europa, noordelijk en zuidelijk Afrika, Midden-Oosten,..

Lees verder...

Maarten Timmerman

Hobby's: Allerlei duursporten, muziek en veel in de natuur zijn. Op reis kan ik die dingen prima combineren.   Reiservaring: Voor Avanta ben ik sinds 2004 rond de 30 keer weggeweest. Het reizen bracht mij in ongeveer 80 landen. Inmiddels ben ik naar bijna alle continenten geweest. Op Antartica na... Dat continent komt vast nog wel 'es aan de be..

Lees verder...

Rick de Landmeter

Naam: Rick de Landmeter Woonplaats: Middelburg Beroep: militair Hobby 's: reizen, buitensport, lezen, m'n gezinnetje Ervaring in: delen van Afrika, Zuid-Amerika, Azië, Europa en Midden-OostenWaarom reizen?  's ochtends niet weten waar je  's avond slaapt, getrakteerd worden op een zojuist geslacht schaap, wakker worden naast een slang, douche..

Lees verder...

Ronald van der Giesen

Woonplaats: Middelburg   Beroep: overheid Hobby's: reizen, buitenleven, sporten, klussen en gezelligheid. Waarom reizen: reizen is als een niet te stillen honger, je weet dat er meer is en daar ben je dan ook naar op zoek.Waarom Avanta: - met 105 man in een touringcar- slapen op een Zimbabwaans treinstation - logeren in een Alaskaanse basisscho..

Lees verder...

Jan de Voogd

Mijn naam is Jan de Voogd. Ik ben geboren in 1978 en ben ondertussen al weer voor het zesde jaar werkzaam in het voortgezet onderwijs. Daar geef ik de vakken informatica, geschiedenis en ben ik ICT-coördinator. Voor deze baan ben ik drie jaar applicatieprogrammeur geweest. Naast het reizen heb ik als hobby's: lezen en wat sporten. Verder heb ..

Lees verder...

Piet Vos

Ik reis sinds 1992 met Avanta en sinds 1995 als reisleider. Reizen is een manier om andere volken en culturen met hun gewoonten te ontdekken. Een verbreding van je algemene ontwikkeling. Inmiddels heb ik reiservaring in Peru, Bolivia, Alaska, de USA, Canada, Namibie, Nepal, Egypte, Israel, China, Libie, Tunesie, Suriname, Brazilie, Marokko en Cu..

Lees verder...

Coen Wisse

Woonplaats: HoutenOpleiding: Ik studeer HBO Milieukunde in het gezellige 's Hertogenbosch. Een breed georienteerde opleiding (ideaal voor breed geïnteresseerde mensen) die een ruime kijk biedt op zaken omtrent milieu, klimaat en natuur. Begin 2012 ga ik voor een half jaar op stage naar Kenia. In deze periode ga ik de lokale bevolking on..

Lees verder...

Caroline de Bruin

Woonplaats: Gouda Werk: Verpleegkundige op een intensive care voor pasgeborenen.Hobby's: Lezen, de reizen voorbereiden en uiteraard ook het reizen zelf ;-)!Reiservaring: bijna 50 landen in Europa, Afrika, Azië en het Midden - Oosten.Waarom reizen: De vrijheid die je voelt bij het onderweg zijn is verslavend! Het steeds weer nieuwe dingen ontde..

Lees verder...

Job Hakbijl

Woonplaats: Alblasserdam   Beroep: Ik ben werkzaam als project engineer in de bagger- en offshoresector. Ik houd me bezig met de technische begeleiding en aansturing van projecten die zich richten op de bouw van grote staalconstructies en equipment voor de offshoreindustrie. Dit betreft (onderdelen voor) olieplatforms, pijplegschepen en hefeila..

Lees verder...

Simone Souër

Beroep: adjunct-directeur van een middelbare school   Ervaring in: landen van Europa (Engeland, Schotland, Wales, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, België, Frankrijk, IJsland, Hongarije, Roemenië, Italië, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Italië en Vaticaanstad uiteraard) en daarbuiten in Canada, de Verenigde Staten, Egypte, India, Nepal, Bangl..

Lees verder...

Arend de Bakker

Dagelijks leven: advocaat bij Quist & Eskes Advocaten te Zwijndrecht Hobby's: Naast het reizen: lezen, filosofie Sport: karate Waarom reizen: Men moet niet nadenken over het eindresultaat van zijn werk, zoals men ook niet reist om te arriveren, maar om te reizen." (Johann Wolfgang von Goethe, Duits schrijver en dichter, 1749-1832).

Lees verder...

Christian Weststrate

Ik ben Christian Weststrate, net afgestudeerd in de biomedische technologie en nog aan het nadenken of ik een carrière in de wetenschap of op meer creatief gebied ambieer. Ondertussen werk ik bij de DAF in Eindhoven, waar ik ook woon. Op mijn werk kom ik in aanraking met collega's uit allerlei culturen, en dat prikkelt mijn verlangen om meer va..

Lees verder...

Anthonie Poppe

Beroep: Docent bewegingsonderwijs, buitensportinstructeur Hobby's: Reizen, muziek, (buiten)sport Reiservaring: Europa (incl. Oost-Europa), Nieuw-Zeeland, Australie, Midden-Oosten, Zuidelijk Afrika en alle kustlanden van de oostkust van Afrika, Zuid-Siberië, Tadzjikistan en regio's in Zuid-Amerika, Midden- en Noord-Amerika.  Waarom reizen: Je r..

Lees verder...

Martijn Meeuse

Hoi, ik ben Martijn, geboren in 1979 in Amersfoort en sindsdien is dat ook mijn "permanent residence". Alhoewel, niet per se permanent want ik ben nogal eens (onder)weg. Dat komt niet omdat Amersfoort niet leuk zou zijn, het is namelijk de leukste stad in Nederland om te wonen, bij mij om de hoek door het oude centrum te slenteren en regelmatig ..

Lees verder...

Joske van Koeveringe

Woonplaats: Wemeldinge   Hobby's: lezen, pianospelen, reizen, buiten zijn, spelletjes doen en leuke activiteiten ondernemen met leuke mensen   Reiservaring: in ruim 35 landen in Europa, Noord-Amerika, Afrika en het Midden Oosten.   Waarom Avanta: De Avantamanier van reizen is voor mij echt vakantie. Vaak is het een leuke mix van actief, avont..

Lees verder...

Mirelle de Waardt

Woonplaats: Krimpen aan de LekGeboortejaar: 1982 Werk: leerkracht op een basisschool Hobby's: uiteraard reizen :-) Ervaring in: Afrika: Tanzania, Malawi, Kenia en Ethiopië. Azië: Indonesië en Sri Lanka. Midden-Amerika. Europa: o.a. Corsica, Sardinië, Noorwegen, Denemarken, Finland, Marokko, Tsjechie, Oostenrijk, Frankrijk (laatste 2 landen w..

Lees verder...

Bartwim Hotting

Naam: Bartwim Hotting Beroep: Student Human Resource ManagementHobby's: Lezen, reizen, (bord)spellen spelen.Ervaring: Een heel aantal mooie landen binnen Europa. De rest van Europa hoop ik de komende jaren te ontdekken. Daarnaast ben ik ook in Marokko en Turkije geweest. Waarom reizen: Nederland is té klein! Wellicht herken je wel de drang om m..

Lees verder...

Arjan Smit

Woonplaats: GorinchemBeroep: Docent Aardrijkskunde en Godsdienst Hobby's: reizen, piano spelen, lezen, sporten. Ervaring in: Noord-, Midden- en Oost-Afrika, (Zuid-)Oost-Azië, Midden-Oosten, Zuid-Amerika en Europa. Ik ben zelf een avonturier en houd ontzettend van reizen, andere volken en culturen. Dit ook in het kader van mijn eerste masterople..

Lees verder...

Lisanne Heikamp

Naam: Lisanne Heikamp Geboortejaar: 1990 Woonplaats: Waddinxveen Beroep: maatschappelijk werker Hobby's: reizen, lezen, badminton, hardlopen Ervaring in: bijna heel Europa, Suriname, Cuba, Indonesië, Singapore, Turkije, Kenia, Marokko, Tunesië, Westelijke Sahara, Mauritanië, Senegal. Waarom reizen? Augustinus was een wijs man, hij zei: ' De w..

Lees verder...

Leandra Hokke

Houd van zingen (bij het koor Vox Jubilans), ben dol op lezen, tekenen en gitaar spelen. Ik vind het heerlijk om te skiën, ik lach graag en uiteraard hou ik enorm veel van reizen! Dat ben ik, Leandra Hokke. Geboren in de lente van 1995 en wonend in Waddinxveen. Op dit moment volg ik mijn opleiding bij een notariskantoor.   Sinds ongeveer mijn ..

Lees verder...

Martin Biersteker

Geboortejaar: 1985   Woonplaats: Yerseke   Beroep: werkvoorbereider bij metaalbedrijf Meeuwsen Trade & Metal Services   Hobby's: fotograferen, bergwandelen en alles wat met de natuur te maken heeft   Ervaring: menige plek in Europa is inmiddels geen onbekend gebied meer. Op dit moment globaal gezien van Reykjavik tot Moskou en van Yereva..

Lees verder...

Peter Goedbloed

Beroep: masterstudent International Development Studies, universiteit Wageningen.   Hobby's: reizen, hardlopen, lezen, vogelen.   Ervaring: al mijn hele leven trek ik met familie in busjes door Europa, ik heb dan ook alle uithoeken van dit continent mogen bewonderen. Verder heb ik ook buiten Europa al wat rondgeneusd. Na mijn VWO heb ik eerst ..

Lees verder...

Nico den Broeder

Beroep: student theologie   Hobby's: voetbal, sleutelen aan oldtimers, reizen, lezen   Ervaring: ik heb gereisd in Europa, Noord- en West-Afrika en het midden-oosten   Waarom reizen: reizen is voor mij mooie dingen zien, los zijn van het dagelijks leven, andere culturen en geschiedenis ontdekken, ervaren hoe andere mensen leven etc.   Waarom..

Lees verder...

Ies Goedbloed

Beroep: Wereldreiziger Hobby's: Mijn werk Ervaring in: alle 195 landen ter wereld Waarom reizen: Op mijn zeventiende ben ik begonnen met reizen en - op wat tussenpozen na - nooit meer gestopt. Reizen is mijn lust en mijn leven, daarom heb ik er mijn werk maar van gemaakt. Waarom Avanta: wanneer je nieuwsgierig bent naar de rest van de wereld, is..

Lees verder...

Arnold Pijl

Hallo reisliefhebbers, Mijn naam is Arnold Pijl, ik geboren in 1982 in Den Haag en woon in Benthuizen. Sinds 2006 ben ik reisleider bij Avanta en daarvoor ben ik een aantal keren mee geweest als deelnemer. Inmiddels heb ik ervaring in onder andere Griekenland, Kroatië, Italië, Oostenrijk, Albanië, Portugal, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Span..

Lees verder...

Jan Anker

Woonplaats: KamperlandBeroep: Projectleider in de Civiele Techniek. Ik werk als ZZP'er en laat me op dit moment inhuren door een Waterschap op een groot dijkversterkingsproject langs één van de mooie Nederlandse rivieren.Hobby's: Klussen na een dag denkwerk, reizen, lezen, potje Bonanza op een willekeurige station- of vliegveldvloer ;)Ervaring..

Lees verder...

Ko van Koeveringe

Geboortejaar: 1985Woonplaats: Rotterdam Beroep: militair sportinstructeur Ik heb het mooie beroep waarbij ik (jonge) mensen die militair willen worden op fysiek en mentaal niveau op het gewenste niveau mag brengen. Dit veelzijdige vak is eigenlijk ook mijn grootste hobby, vooral omdat het me op allerlei manieren in uitdagende situaties brengt me..

Lees verder...

IJsbrand Groeneveld

Woonplaats: Nunspeet   Beroep: student en reservist bij Defensie (NATRES)   Hobby's: reizen, mountainbiken, lezen en (bord)spellen spelen   Ervaring: zie deze link op de site landenverzamelaars.    Waarom reizen?: reizen is ontdekken en je horizon verbreden   Waarom Avanta?: om het avontuurlijke, het (onverwachte) contact met de lokale bev..

Lees verder...

Jaco Slingerland

Woonplaats: Delft   Beroep: ontwerper van alles wat met ondergrondse kabels en leidingen te maken heeft.   Hobby's: reizen, sporten, bijhouden van sociale contacten en lekker eten   Ervaring: in ongeveer 35 landen in Europa, West-Afrika en richting het Midden-Oosten   Waarom reizen: Om te zien hoe goed je het in Nederland hebt en tegelijk om..

Lees verder...

Leonard Lugtenburg

Woonplaats: SommelsdijkBeroep: Student facility management,Vrijwillige brandweermanHobby's: Sleutelen aan auto's,reizen,vrijwillige brandweer,relaxen met vriendenErvaring: delen van Europa,Afrika,AzieWaarom reizen: door te reizen leert de mens dingen die hij nergens anders leren kan. Reizen is het ontmoeten van mensen en culturen, en er e..

Lees verder...

Marleen de Graaff

Woonplaats: Leerbroek   Beroep: docent geschiedenis en biologie, fotograaf   Hobby's: harp spelen, lezen en avontuur zoeken in eigen land, waar lange wandelingen maken en wildkamperen ook leuk is.   Waarom reizen: omdat ik het heerlijk vind om even uit de gestructureerde wereld te stappen en meer variatie en inspiratie te vinden. Reizen geeft..

Lees verder...

Marion van Vugt

Ik ben biologiestudente en op het moment woon en studeer ik in Spanje. Wat ik precies wil met m'n studie weet ik nog niet, want ik vind nog veel teveel interessant. Tussen de lessen en tentamens door, houd ik ervan om te sporten en met vrienden of familie gezellig te doen. Ik ben gefascineerd door hoe het leven in elkaar zit en zoek dat graag av..

Lees verder...

Kees van Belzen

Woonplaats: Kleverskerke (Walcheren)Beroep: SHE-manager bij een ConservenfabriekHobby's: Wielrennen /mountainbiken, vissen, zeilen en het houden en kweken van volièrevogels. En natuurlijk reizen!Ervaring in: delen van Afrika, Zuid-Amerika, Azië, Europa en Midden-Oosten. Eerst mee gegaan als deelnemer en in 2015 voor het eerst als reisleider...

Lees verder...

Corniël Joosse

Mijn naam is Corniël Joosse en ik ben geboren eind 1989. Op het moment ben ik bezig met een master aan de TU Delft, en wel de master Embedded Systems. Dat is zeg maar een combinatie van informatica en elektrotechniek. Ik interesseer me dan ook voor alles was met (elektro)techniek en computers te maken heeft. Daarnaast houd ik van foto's maken, ..

Lees verder...

Roeland Bos

Ik ben Roeland Bos en ben geboren in 1991. Vanaf het begin van mijn leven tot nu woon ik in Barneveld. Momenteel werk ik als engineer op de R&D afdeling voor de ontwikkeling van elektronica voor schuif- en kanteldaken voor nieuwe auto's die momenteel ontwikkelt worden. Ik heb op de HAN in Arnhem gezeten en heb daar de HTS-Autotechniek gevol..

Lees verder...

Gerhard Jansen

Woonplaats: Geldermalsen Beroep: Projectleider in strategieontwikkeling voor organisaties Hobby's: Natuurlijk reizen, lezen en sporten (karate/biken), actief bezig zijn. Waarom reizen: Het mooie aan reizen is het beleven van culturen en levenswijze van andere mede-wereldburgers. Het ontdekken van ongerepte natuur en in contact komen met plaatsel..

Lees verder...

Renso van Grootheest

Woonplaats: Geboren en getogen Kootwijkerbroeker maar sinds een paar jaar Rotterdammer(t).   Studie: Aanstaande juni 2016 hoop ik in Rotterdam af te studeren voor mijn master Management of Innovation op de Erasmus Universiteit.   Hobby's: Ik vind niet alleen reizen heel gaaf maar ‘pruts' ook graag van alles met hout. Achter het stuur van een..

Lees verder...

Gersom van der Elst

Studie: Internationale Ontwikkelingsstudies te Wageningen.   Hobby's: Ik ben graag sportief bezig, daarnaast vind ik het fantastisch om in de natuur te zijn en heb ik een specifieke interesse in vogels spotten. Verder interesseer ik me in geschiedenis en lees ik graag.   Waarom reizen: Het mooie is dat al deze dingen samen komen in een manier ..

Lees verder...

Josianne

Hoi, ik ben Josianne en woon in Amsterdam. In het dagelijks leven ben ik gezinscoach, wat inhoudt dat ik bij gezinnen thuiskom ter voorkoming van uithuisplaatsing van de kinderen. In mijn vrije tijd houd ik van hardlopen, lezen, koken, het opknappen van meubels en reis ik graag. Reizen is voor mij ontspanning. Even de vaste structuur achter je l..

Lees verder...

Hendrik Legemate

Woonplaats: Emmeloord Hobby's: Reizen uiteraard. Verder nog gitaarspelen en vissen. Ook verdiep ik me graag in primitieve survivaltechnieken.Waarom reizen: Het verandert je kijk op de wereld en jezelf. Je neemt de rest van je leven zoveel ervaringen mee. Je leert tevreden te zijn met wat je hebt en jezelf te verrijken door onderweg te zijn en..

Lees verder...

Bart Ottevanger

Woonplaats: Sliedrecht   Beroep: Docent economie (vmbo en vwo)   Hobby's: Reizen, sporten (fitness, voetbal, (beach)volleybal, zwemmen), late avonden meemaken met lekker eten en drinken, muziek luisteren, lesgeven.   Waarom reizen: Reizen maakt mij los van alle dagelijkse belangrijke en onbelangrijke zaken waar ik thuis mee te maken heb. Je k..

Lees verder...

Jaap Booij

Woonplaats: Regio Rotterdam   Beroep: Ik houd me in het dagelijks leven bezig met milieukundig bodemonderzoek   Hobby: kweken van perziken (en ik hou van de wintersport) Waarom reizen: vrij zijn, ontdekken, beleven   Waarom Avanta: terugkomen met een verhaal, grensverleggend   Reiservaring: met Avanta in Zuid-Europa, Balkan, Scandinavië  ..

Lees verder...

Mart van der Zwan

Woonplaats: Katwijk aan Zee Beroep: Ontwerper / Meubelmaker Hobby's: Reizen, werken, creatief bezig zijn en daarnaast drink ik graag met vrienden ergens een drankje   Waarom reizen: Reizen geeft mij een lekkere ontspanning waar ik al weken van tevoren naar uit kan kijken. Door te reizen kan ik de wereld ontdekken, steeds weer een andere natuur ..

Lees verder...

Cor 't Lam

Woonplaats: Meerkerk   Beroep: Project Completion Coordinator   Hobby's: Reizen, duiken, varen, buiten zijn   Waarom reizen: Reizen is een verslaving waar je makkelijk aan, maar moeilijk vanaf komt. Elk land, zonder uitzondering, heeft iets speciaals en unieks in positieve zin. Het ontdekken en ervaren hiervan is wat het reizen zo mooi maakt...

Lees verder...

Willem van de Weteringh

Woonplaats: Alblasserwaard Beroep: Verkoop Hobby's: Diverse sporten zoals hardlopen, zwemmen, fietsen en last but not least natuurlijk reizen! Waarom reizen: Kennis maken met de wereldwijde natuur, cultuur en levensgewoonten van andere mensen. Waarom Avanta: Het afwisselende en actieve karakter, de mix van natuur, cultuur, avontuur en on..

Lees verder...

Marien de Ruijter

Woonplaats: Sliedrecht Beroep: Docent natuurkunde Hobby's: Genieten achter het stuur van een oldtimer, sigaren roken bij een kampvuur, foto's maken op ouderwetse film, wijn drinken naast mijn platenspeler, en natuurlijk reizen naar onbekende plaatsen...Waarom Avanta: 'A good traveler has no fixed plans and is not intent upon arriving', zo sprak ..

Lees verder...

Dianne Wielink

Woonplaats:  ApeldoornBeroep:  Student. Ik ben bezig met de master Organisaties, verandering en management. Hobby's: Ik vind ontzettend veel leuk... Ik ben graag actief bezig. Zo houd ik van sporten, zoals skeeleren, fitness en wandelen. Maar ook van muziek luisteren, activiteiten organiseren etc. En van reizen word ik al helemaal enthousias..

Lees verder...

Jacoline Bergman

Woonplaats: Ik ben in het jaar 1995 in Katwijk geboren, waar ik nog steeds met plezier woon. Beroep: Mijn vak/studie verloskunde is mijn passie. Hobby's: Ik schilder, maak muziek, lees graag en natuurlijk is ook reizen een grote hobby. Reizen: Ondanks dat ik nog in mijn geboortedorp woon houd ik er van mijzelf te verplaatsen. Reizen als doel vin..

Lees verder...

Jantine van Veldhuisen

Woonplaats: Ik ben geboren in Renswoude maar sinds 2012 woon ik in Culemborg. Een leuk en gezellig stadje net onder Utrecht dat mooi centraal ligt in verband met mijn werk.   Beroep: Militair   Hobby's: Ik ben graag buiten. Mooie wandelingen maken met de hond in het bos of een eind fietsen. Daarnaast kan ik ook genieten van het struinen door e..

Lees verder...

Hans Blok

Woonplaats: Bleskensgraaf Beroep: Verpleegkundige Hobby's: Lezen, reizen, fietsen en fotografie Waarom reizen en Avanta: Het is supergaaf om op avontuur te gaan buiten Nederland. Niet dat er in Nederland niets moois te zien is, maar daarbuiten is er zoveel meer. In de afgelopen jaren ben ik in verschillende landen binnen en buiten Europa geweest..

Lees verder...

William Benard

Woonplaats: Nieuw-Beijerland Hobby's: Reizen, sporten (voetbal) en fotograferen. Reiservaring: Al van jongs af aan meerdere reizen per jaar gemaakt. Sinds mijn 17e jaar ben ik zelf trips en reizen gaan maken, wat mij ondertussen in ruim 30 landen heeft gebracht in Europa, Noord-Amerika, Afrika en Azië (Midden-Oosten). Daarnaast heb ik ook een a..

Lees verder...

Ernst van Grol

Mijn naam is Ernst van Grol. Als je dat nog eens leest begrijp je dat ik een uiterst gebalanceerd persoon ben. Ernst=serieus en ernstig, maar ook de kant van grappen en grollen. Verder kom ik uit Apeldoorn, geboren in 1991.Werk: Vanuit mijn vak als gymleraar een fantastische onderneming aan het opzetten met het geven van trainingen binnen het on..

Lees verder...

Nienke ten Hove

Woonplaats: In Twente is een prachtige stad die Rijssen heet, waar ik mijn hele leven al woon en tegenwoordig ook werk.Werk: Ik ben werkzaam aan de Brekeldschool als leerkrachtondersteuner. Door de schoolvakanties ben ik in de bevoorrechte positie om veel te kunnen reizen. Het resultaat hiervan is dat veel grote steden en Europese landen voor m..

Lees verder...

Mirjam Uittenbogaard

Woonplaats: Utrecht Beroep: Projectleider zorg Hobby's: Vaak is dat leuke dingen met vrienden ondernemen, van moutainbiken of wielrennen tot concertjes of samen eten. Ik hardloop graag en houd van schilderen, kunst en musea.   Waarom reizen: Vrijheid! En andere culturen & mensen ontmoeten, wat altijd weer je (wereld)beeld verrijkt en vera..

Lees verder...

Henno Smaling

Woonplaats: Utrecht   Beroep: ontwerper van windmolens en alles wat er verder nog op zee staat   Hobby's: lezen, wielrennen, klussen, en natuurlijk backpacken! Ervaring: heel wat landen binnen Europa, Argentinië, India en Midden Amerika.   Waarom reizen: Lekker voor avonturier spelen, genieten van de stilte van de natuur, nieuwe plekken o..

Lees verder...

Joost Clements

Waarom reizen Op m’n 15e reisde ik naar een internationale taalschool in Engeland. Tijdens de reis genoot ik niet alleen van het land, maar voornamelijk ook van de verschillende culturen binnen de groep. Het opzoeken van het avontuur, de uitdaging en de gezelligheid bij het reizen, is sindsdien een passie van me geworden.   Reiservaring Egypt..

Lees verder...

Daan de Bree

Woonplaats: LeidenBeroep: Student, Technische bedrijfskunde Hobby 's: Muziek, reizen, varen, Buitenactiviteiten(kampvuur etc), bedrijfskunde en technologie, Ervaring in: delen van Afrika, Europa en Midden-OostenWaarom reizen? Reizen is voor mij de perfecte manier om uit het dagelijks leven te stappen, even niet de zorgen van een studie of de tur..

Lees verder...

Gerjan Smit

Woonplaats: Velp (vlakbij Arnhem), oorspronkelijk uit Vlaardingen.   Beroep: Specialist geotechniek bij een ingenieursbureau. Dit houdt in dat ik bezig ben met bouwen in en met de grond.   Hobby's: Fotografie, lezen, muziek luisteren, en uiteraard: reizen (je verwacht het niet).   Reiservaring: Heel groot deel in Europa, Groenland, IJsland, I..

Lees verder...

Ruben Ploeg

Woonplaats: Waddinxveen Beroep: Barista bij Starbucks Hobby's: Reizen, vissen en spelletjes Ervaring: De meeste EU landen Waarom Reizen? Het ontdekken van nieuwe plekken en nieuwe culturen. De vrijheid van het normale leven en het zien van de prachtigste locaties Waarom Avanta? De relaxte manier van reizen en op plekken komen waar je anders nooi..

Lees verder...

Rosanne Aantjes

Woonplaats: Alblasserdam   Beroep: Trainee   Hobby's: Genieten van de natuur, (buiten) sporten en natuurlijk reizen!   Waarom reizen: Reizen vind ik volop genieten. Nieuwe plekken en culturen ontdekken. Onverwacht versteld staan, plotselinge uitdagingen op je pad tegenkomen. Genieten van de natuur. De ervaring van dit alles. Reizen verrijkt &..

Lees verder...

Jan Pieter Bijnagte

Naam: Jan Pieter Bijnagte   Woonplaats: Stavenisse   Beroep: Adviseur akkerbouw, voorheen in Ethiopië, tegenwoordig in Nederland   Hobby's: Reizen, wintersport, sleutelen aan auto's, brommers, motoren of andere machines die kapot zijn. Verder kan ik 's winters goed m'n energie kwijt door een middagje mee te gaan jagen   Waarom reizen: Door ..

Lees verder...

Harmen Veenbrink

Naam: Harmen Veenbrink   Woonplaats: Veenendaal   Beroep: Ik werk in de sales bij een internationaal bedrijf dat specifieke software maakt.   Hobby's: Zodra het mogelijk is, sta ik in de sneeuw om te skiën. Daarnaast ga ik graag sporten en vul ik soms m'n tijd met het maken van video's.   Ervaring: Ik heb 33 landen in Europa bezocht.   Waa..

Lees verder...

Annelies van Breugel

Woonplaats: Hendrik Ido Ambacht   Beroep: Ik heb dit jaar mijn studie afgerond en ben van beroep Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Mijn droombaan heb ik nog niet gevonden, maar ik hoop ooit werkzaam te zijn als gezins- of kindercoach, in de jeugdpsychiatrie of iets in die richting.   Hobby's: Ik vind eigenlijk bijna alles leuk, maar vooral rei..

Lees verder...

Izak Weststrate

Ik ben Izak Weststrate en ik studeer sociale geografie in Utrecht.   Hobby's: reizen, vogels kijken, actief deelnemen aan mijn studentenvereniging (Sola Scriptura)   Reiservaring: Noorwegen (Avanta), Roemenië, Israël, Spanje, Italië, Polen, Kroatië, Oostenrijk, Schotland.   Waarom reizen: Het in aanraking komen met nieuwe culturen, het zi..

Lees verder...

Jaap Hoogendijk

Woonplaats: Gouda Waarom reizen? Ik reis om het dagelijkse leven even te ontvluchten, avonturen te beleven, nieuwe plaatsen te ontdekken, andere culturen te leren kennen, te genieten van diverse landschappen, even uit je comfortzone te zijn en om s'avonds in the middle of nowhere een kampvuur te maken onder het genot van een sigaar en een goed g..

Lees verder...

Wim Joosse

Ik ben Wim Joosse, 23 jaar en ik kom uit Arnemuiden. Overdag werk ik bij een installatiebedrijf en 's avonds hou ik mijzelf bezig met de brandweer. Mijn 2e passie naast reizen. Ook hou ik van sportief bezig zijn. Iets dat je ook goed kunt doen op reis!Ik heb ervaring met kampeerreizen in grote delen van Europa en in een aantal landen in Afrika. ..

Lees verder...

Jacoliene de Bakker

Naam: Jacoliene de Bakker   Woonplaats: Gent   Dagelijks leven: student diergeneeskunde   Hobby's: muziek, reizen, studeren, samen zijn met vrienden   Reizen: "It's better to see something once than to hear about it a thousand times."   Reizen met Avanta: het gevoel van vrijheid, de gezelligheid in de groep en onverwachte dingen meemaken ma..

Lees verder...

Robbert

Naam: Robbert    Woonplaats: Waddinxveen   Hobby's: Reizen, duiken en fitness   Reiservaring: Redelijk aantal landen in Europa en daarnaast in Sri Lanka, VAE, Turkije en Maleisië   Waarom reizen en Avanta: Reizen is de ideale manier om vrijheid te ervaren. Niks moet en alles kan. Ervaren hoe men in andere culturen leeft en genieten van (on..

Lees verder...

Marieke Verrips

Woonplaats: Leerbroek   Werk: Docent zorg & welzijn en wijkverpleegkundige   Hobby's: Ik hou van wandelen in de natuur, steden bezoeken, activiteiten organiseren, lezen en natuurlijk reizen.   Ervaring in: Noorwegen, Polen/Tsjechië/Slowakije, Groot-Brittannië   Waarom reizen met Avanta? Tijdens mijn reizen wil ik graag met een compacte..

Lees verder...

Jeanette Hakkenberg

Naam: Jeanette Hakkenberg   Woonplaats: Ede   Beroep: Docent Verpleegkunde & Verpleegkundige op Interne Geneeskunde in een perifeer ziekenhuis   Hobby's: Naast dat m'n werk een grote passie is, geef ik in mijn vrije tijd leiding aan een jeugdvereniging, lees ik graag een goed boek, houd ik van fotograferen en geniet ik van mensen, goede g..

Lees verder...

André de Jongh

Naam: André de Jongh   Woonplaats: Scheveningen   Beroep: Consultant bij een bedrijf dat software maakt voor de gezondheidszorg.   Waarom reizen? De drukte van het dagelijks leven even achter je laten en kennismaken met andere landen en culturen.   Waarom Avanta? Elke Avantareis is weer een nieuw avontuur.   Foto: Plitvice NP, Kroatië  

Lees verder...

Frank Wiersma

Woonplaats:Sliedrecht   Beroep: voltijd HBO-ICT student aan de Hogeschool Utrecht en parttime systeem- en netwerkbeheerder bij een adviesbureau   Hobby’s: Mountainbiken, zwemmen in de rivier, hiken in het buitenland   Ervaring: VS, Canada en Europa   Waarom reizen? Reizen is tot rust komen en even wat verder kijken dan je eigen veilige omg..

Lees verder...